Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΛΟΑΔ Έρευνα / LGBT survey

Ρι-ποστ που το μπλογκ των Killa flava and her Marmite!!




***Διακόπτουμε την κανονική ροή της απουσίας μας γιατί εν μεγάλη ανάγκη να κάμουμεν τούντην ανακοίνωσην!***

Είσαι Λεσβία; Γκέη; Αμφι; Tράνς; Χρειαζούμαστεν σε! Για να καταλάβεις πόσον πολλά σε χρειαζούμαστεν, εκάμαμεν σου τζαι μιαν υπέροχην αφισσιούδαν στο φότοσσιοπ:







Tζαι αν δεν θέλεις να το κάμεις για μας ή για την γκέη κοινότητα, κάμε το για τον πούρεκκο τον Freddie που σε θωρεί με το βλέμμα του κουταβιού πιο πάνω!!!


Λάβε τζαι σύ μέρος στην μεγαλύτερην Ευρωπαϊκήν ΛΟΑΔ Έρευναν που έγινεν ποττέ που την αρκήν του κόσμου, τζαι δώκε φωνήν στην LGBT κοινότηταν της Κύπρου! Μεν αντραπείς, να χαρείς! Πε τα ούλλα όπως σου φκαίνουν... Η γνώμη σου μετρά τζαι πρέπει να μας δώκεις τζαι συ τα φώτα σου! Πρέπει ούλλη η Ευρώπη να ακούσει τι έσσιεις να πείς! Μεν αφήκεις τίποτε πίσω!


Η Ευρωπαϊκή ΛΟΑΔ Έρευνα συλλέγει τις εμπειρίες σου ως λεσβία, γκέι, αμφισεξουαλικό ή τρανς άτομο εφόσον είσαι πάνω που τα 18 τζαι ζιείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ή την Κροατία).


Η έρευνα διεξάγεται από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι εντελώς ανώνυμη και είναι διαθέσιμη online μέχρι το τέλος Ιουνίου 2012 δαμέ. Το ερωτηματολόγιο μπορείς να το συμπληρώσεις σε όποιαν ευρωπαϊκήν γλώσσα θέλεις.

Θέλεις περίπου 20 λεπτά να την συμπληρώσεις (εμείς εποσπάσαμε την στο τεταρτάκι) τζαι οι απαντήσεις σου εννα βοηθήσουν πραγματικά να αποτυπωθούν τζαι να κατανοηθούν καλλύττερα οι εμπειρίες, απόψεις τζαι ανάγκες των ΛΟΑΔ ατόμων.Τα αποτελέσματα εννα συνδράμουν στην ανάπτυξη πολιτικών ίσης μεταχείρισης των ΛΟΑΔ ατόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση τζαι εννα καθορίσουν την ατζέντα τους για τα επόμενα χρόνια.

Τούτο σημαίνει ότι βάσει των αποτελσμάτων, οι υπεύθυνοι στην Κύπρο τζαι στην Ευρώπη εννα μπορέσουν να χαράξουν καλλύτερα την πολιτική τους τζαι να δημιουργήσουν ένα σχέδιο δράσης που θα υποστηρίξει την ΛΟΑΔ κοινότητα ώστε να ζει τζαι να εκφράζεται σε ένα περιβάλλον χωρίς διακρίσεις.

Σε περίπτωση που βαρκέσαι να την συμπληρώσες τωρά, εννα αφήκουμε τζαι το banner που θωρείς στα δεξιά σου πας την σελίδαν μας ως το τέλος του Ιούνη, για να κλικάρεις πάνω όποτε έσσιεις ώρα! Τζαι spread the word!!!

Αν πάλε είσαι στρέητ τζαι εν μπορείς να συμπληρώσεις την έρευνα αλλά θέλεις να βάλεις τζαι συ το λιθαράκι σου για την ισότητα, εν πολλά εύκολο! Μπορείς να βάλεις το μπάννερ της έρευνας στη σελίδα σου (τζαι αν δεν ξέρεις πως, ρώτα μας!), ή να λινκάρεις τούντο ππόστ στο μπλόγκ σου!

Η βοήθεια σας εν πολύτιμη!!!

P.S: Aν ήταν πολλές οι πληροφορίες τζαι βαρκέσαι να δκιαβάσεις, just do it for Freddie!!!

Άτε βούρα να την συμπληρώσεις τωρά-τωρά!!!!
Η ερευνα διατίθεται σε πολλές μα πάρα πολλές γλώσσες εκτός από την "γλώσσα του σώματος"!
Καλό συμπλήρωμα!