Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

To whom it may concern


Εν ξέρω αν έμεινα τελευταια αλλα σιουρα θα ειμαι που τις τελευταιες στανταρτ!!
Αν εμεινα τελευταια σημαίνει ότι επροδόθηκα τζιόλας! 

Η αλήθκεια είναι ότι εν σε ήξερα πιο πριν
(εν θυμούμαι να έππεσα πάνω στο μπλογκ σου πιο πριν)
τζαι εν θα αναφέρω καθολου το όνομα σου!
Έβαλα πολλά τιπς για να καταλαβεις ότι αναφερουμε σε σενα συγκεκριμενα τζαι περιμένω να δω αν εσύ εκαταλαβες!

Ελπιζω σπεσιαλ συμπλογκερ να μεν σε αφησα να περιμενεις πολλα!
Το δώρο σου για το Σαντα γκέιμ εν τούτο το βίτεο!

Ευχομαι σε ούλλους καλές γιορτές τζαι το 2012 να εν πολλά γαμάτο για ούλους, με όμορφες στιγμές τζαι όμορφα συναισθηματα!!





Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

H ομοφοβία με λεσβιακά γυαλιά


H ομοφοβία καταρχήν, (λαλεί το τζαι η λέξη που μόνη της) εν ο φόβος που έσιει κάποιος απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Ο φόβος τούτος δημιουργείται που τα παιδικά μας χρόνια , που τις αρλούμπες που λαλεί το οικογενειακό μας περιβάλλον, οι παρέες μας τζαι γενικότερα ο κάθε ένας στην κοινωνία που εν ηξέρει ή εν ήξερε τζι εν εθκιάβασε ποττέ τι εν η ομοφυλοφιλία. Ούτε καν τα βασικά.  Ότι άκουσε τζαι ότι του είπαν τζαι τζείνου. Δηλαδή πρώτα μαθαίνουμε να μισούμε κάποιους τζαι ύστερα μαθαίνουμε για λόου τους.

Ούλλοι οι ομοφυλόφιλοι γεννιούντε σε ομοφοβικό περιβάλλον αφου γεννιούντε στην ίδια ομοφοβική κοινωνία με σένα , με μένα, με τον καθένα. Εν ερκουμαστε  που το  φεγγάρι μέσω εξωγήινων, άρα την ομοφοβία γνωρίζουμεν την πριν καν συνειδητοποιήσουμε την ομοφυλοφιλία μας. Θυμούμαι που ήμουν μιτσιά γύρω στα 9-10, ήξερα τζι αντιλαμβάνουμουν ότι ήμουν διαφορετική εν μέρει που τις άλλες κορούες, επειδή αγαπούσα κορούες στο σχολείο , ενώ οι υπόλοιπες αγαπούσαν αγοράκια. Εν ήξερα τι μου συμβαίνει τζαι γιατί, ούτε πως το λαλούν τούτο το φαινόμενο, εν ήξερα τι σημαίνει λεσβία τζαι ομοφυλοφιλία, αλλά  ήξερα ότι ήμουν διαφορετική τζαι η μοναδική που νιώθω έτσι.
Το καλόν ήταν ότι η μάνα μου έμαθεν με να σέβουμε όσους εν διαφορετικοί με μένα. Κάθε μέρα εδασκάλευκε με ότι αν τολμησω να περιπαίξω κάποιον είτε γιατί εν περπατά καλά έιτε γιατί εν μεγάλη η μούττη του είτε γιατί εν κάπως τζαι έννεν όπως εμένα, κατίσιη μου. Έκαμεν μου το αρκέτα ξεκάθαρο ότι όι μόνον εν περιπαίζουμε αλλά αντιθέτως πάμε τζαι βοηθούμεν τους, αφού το άκουα σχεδόν κάθε πρωί πριν το σχολείο.   Τούτο μετέπειτα ήταν μια πολλά γερή βάση που εβοηθησε να μάθω να σέβουμε τους άλλους ακόμα τζαι τον ίδιο τον εαυτό μου μόλις εσυνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου .

Εγνώρισα την λέξη "τοιούτος" τζαι τη φράση  " που τους άλλους", μέσω της οικογένειας μου τζαι του σχολείου αφού είχαμε ένα αγοράκι που έμοιαζε με κορούα τζαι έκαμνε ότι τζαι οι κορούες. Έτρωεν κράξιμο τζαι περιπαίξιμο που τους υπόλοιπους συμμαθητές τζαι τις παραπάνω φορές πίσω του, αλλά κάποτε τζαι μπροστά του. Έκαμεν μου εντύπωση το γεγονος οτι έκαμνε τζαι ασχολείτουν ότι τζαι μια κορούα αφου τζιεγώ ήμουν το αντίστοιχο. Δηλαδή εκαμνα τζαι ασχολούμουν οτι τζαι ένα αγόρι. Εμένα όμως κανένας εν με περιπαιξε, επειδή κανένας εν τους έμαθε ότι υπάρχουν τζαι  γυναίκες "τοιούτες" ή " που τις άλλες" . Ευτυχώς!

Ήμουν νάκκον σπουρτόλοϊ  τότε, τζαι ότι εγίνετουν στο σκολείο ελάλουν το της μάνας μου τζαι της γιαγιάς μου.  Είπα τους για τον μιτσή τούτο τζαι η γιαγιά είπε μου να μεν τολμήσω να περιπαίξω "τοιούτο" γιατί μπορει να με σκοτώσει. Να με σκοτώσει? Αφού ήταν πολλά ήσυχος τζαι καθόλου βίαιος. Εν το έπιασα.  Εξήγησε μου η γιαγιά ότι τούτοι οι ανθρώποι επειδη τους περιπαίζουν συνέχεια γίνουντε πολλά κατζιοί τζαι εν ανέχουντε περιπαιξίματα. Άμα τους περιπαίξεις μπορεί να σε σκοτώσουν τζιόλας. Οι  πρώτοι φόβοι εδημιουργήθήκαν!  Τοιούτοι=Κατζία=δολοφόνοι=κίνδυνος.
Μετέπειτα έμαθα ότι οι τοιούτοι εκτός που κατζιοί, θελουν να κάμνουν μόνο σεξ, εν τους κόφτει τίποτε τζαι κανένας, μπορεί να "πειράξουν" όποιον τους καπνίσει,  "κάμνουν "όποιον θέλουν ομοφυλόφιλο και άλλες παπαριές , σκοτεινά τζαι περίεργα που σίουρα ούλλοι ακούσαμεν τα σε κάποιο στάδιο της ζωής μας ή ακόμα ακούμεν τα.

ΈΤσι περίπου δημιουργείται η ομοφοβία, έτσι κάμνεις κάποιον ομοφοβικό είτε άθελα σου είτε συνειδητά.



Εν τραγικό που πάρχει πολλή ομοφοβία τζαι πολλοί ομοφοβικοί μέχρι τζαι σήμερα αφού υπάρχουν τόσες πηγές να μάθει κάποιος 2 πράματα παραπάνω. Η ομοφυλοφιλία  αφαιρέθηκε  το 1974 που τις ψυχικές νόσους παγκόσμια, αλλά υπάρχουν ανθρώποι που ακόμα επιμένουν ότι εν ψυχική νόσος. Για τόση άγνοια μιλούμε.

Τζαι αν εν τραγικό το πιο πάνω, τι γίνεται  άμα είσαι ομοφοβικός τζαι συνειδητοποιήσεις ότι  ουπς(!!), είσαι τζείνο που φοάσε. Είσαι τοιούτος=κακός=δολοφόνος=κίνδυνος. Είσαι "που τους άλλους" είσαι κάτι που ξέρεις ότι εν αποδέχετε κανένας, είσαι κάτι απορριπτέο, είσαι κάτι που  ούλλοι κακολογούν τζαι νεκατσιούν.

Πόσο σιοκ μπορεί να σου προκαλέσει τούτο? Πόσα ερωτηματικά? Γιατί? 'Ινταλως? Αποκλείετε! Εννεν δυνατό!! Εγώ? Το μόνο που θέλεις είναι να μεν μαθευτεί τίποτε, ώσπου να δεις τι να κάμεις με τούτο το κρυφό τζαι σκοτεινό μυστικο τζαι πράμα που σου συμβάινει! Το μόνο που θέλεις είναι να προσπαθήσεις να δεις αν όντως είσαι "που τζείνους"  τζαι ευχεσαι μια μέρα να σταματήσουν ούλλα τα ομοφυλόφιλα συναισθήματα τζαι να γίνεις τζιεσύ "κανονικός" σαν τους άλλους. Να πνάσεις.
Περνούν μέρες, μήνες, χρόνια τζαι το μόνο που καταλαβαίνεις εν ότι ακόμα είσαι που τζείνο που εν θελει κανένας να ένει, συν ότι εν σου είναι εύκολο να "αλλάξεις". Συνειδητοποιοείς ότι άμα είσαι ερωτευμένος/η με ομόφυλο/η , έστω τζαι μόνοπλευρα, νιώθεις τόοοοσο ωραία, μα τόοοοοσο ωραία σαν να τζαι ερωτευτηκες.... ετεροφυλόφιλο. Δηλαδή το ίδιο πράμα.

Κάπου δαμέ αρκέφκει το ταξίδι της συνειδητοποίησης. Ένα ταξίδι που εν να σε κάμει να κατανοήσεις τα πράματα πιο καλά, να τα ζήσεις, να καταπιείς ή να φτύσεις την ομοφυλοφιλία, να νιώσεις αν είσαι ή εν καμώματα των ορμονών σου. Με λλία λόγια να  γίνεις ένας φυσιολογικός ομοφυλόφιλος. Δαμέ αρκέυκουν οι μάχες με τις τύψεις. Οι μάχες με τα ομοφοβικά λόγια που άκουσες . Κάμνεις ότι κόψει ο νους σου να "γίνεις" φυσιολογικός αφού ήδη ξέρεις που τα λόγια των άλλων ότι εν είσαι φυσιολογικός.  Αρκέφκεις να θωρείς ετεροφιλους σου τζαι να σκευτεσε αν μπορείς εσύ να κάμεις σεξ  μαζί του/ης.  Κάμνεις προσπαθειες να πείσεις τον εαυτό σου ότι εννεν έτσι τα πραματα. Ότι εν καμωματα σου.  Ότι μπορείς να αλλάξεις. Κάποιοι φκαίνουν τζαι ραντεβού με ετεροφυλους τους. Φτάνουν ως το κρεβάτι για να τσιακκάρουν αν μπορούν τζαι αν τους αρέσκει. Κάτι που εν κάμνουν οι ετεροφιλόφιλοι για να τσιακκάρουν αν όντως εν ετεροφυλόφιλοι. Οι ομοφυλόφιλοι τσακώνουμαστε  με την φύση μας. Βάλλουνμεν τα με τον εαυτό μας ! Προπσαθούμε να μαθουμε! Το ταξίδι μας εν σταματά ποττέ.

 Το ταξίδι που εφιαλτικό μια μέρα συνηδητοποιείς ότι το απολαμβάνεις. Εννεν τόσο τρομακτικό τελικά γιατί εκαταστάλαξες σε καποια πράματα. Σε κάποιες σκέψεις, συναισθήματα! Εσκαρταρες τζαι απομυθοποίησες όσα σου είπαν για τους τοιούτους! Η σκέψη ότι οι τοιούτοι εν κακοι τζαι δολοφονοι πλέον μόνο γέλιο μπορεί να σου δώσει. Εννεν σοβαρά πράματα τούτα. Ωριμάζεις. Σκέυτεσαι πιο λογικά, πιο προσωπικά τζαι πλέον εσιεις την ικανότητα να κρίνεις, να θκιαβάσεις, να μάθεις τζαι να καταλάβεις τι είσαι τζαι τούτα ούλλα που μόνος σου. Εν είσαι τίποτε διαφορετικό που τον καθε ένα σε τούτο το κόσμο. Απλώς ο κόσμος έσιει την τάση να σε θωρεί διαφορετικό τζαι να σε κάμνει να πιστευκεις  οτι είσαι διαφορετικός. Έτσι εμάθαν μεστα χρόνια τζαι να μεταφέρουν κάποιες αρλούμπες που γενιά σε γενιά τζαι που στόμα του στομάτου. Σημερα έχουμε την δυνατότητα να θκιαβάζουμε να μαθαίνουμε τζαι να απομυθοποιούμε διαφορα  πράματα που επηρεάζουν την ζωή μας.

Η σεξουαλικότητα δεν είναι ένα πράμα! Δεν είναι μόνο αρσενικο / θηλυκο. Πόσο πιο απλά μπορώ να το πω να το κατανοήσει κάποιος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ. Πλέον σήμερα μπορείς να το θκιαβάσεις σε κάθε βιβλίο. Εννεν μυστικό. Απλά πολλοί είτε εν έτυχε να το θκιαβάσουν είτε εν θέλουν να το κατανοήσουν. Τούτος εννεν λόγος να επειρεάσει αρνητικά την δική μου ζωή.

Η δική μου ζωή εν φυσιολογική .  Εξέπερασα τους παραπάνω  φόβους που μου εφορτώσαν που μωρό τζαι αποδέκτηκα τον εαυτό μου.  Έναν εαυτό που η σεξουαλικότητα του εν ακολουθεί  την πλειοψηφία τζαι για τούτο το  λόγο θεωρούμε  διαφορετική . Διαφορετική, που είμαι στην μειοψηφία τζαι έμαθα να αποδέχουμε με πολλή αγάπη πλέον τούτο το πράμα. Μόνο έτσι είμαι ευτυχισμένη, μόνο έτσι είμαι εγώ.
Eν επέλεξα να είμαι ομοφυλόφιλη. Ήταν η φύση μου. Επέλεξα όμως να είμαι ο εαυτός μου .